Img Hero Kinderdagopvang
Locaties

KDV IKC St. Martinus

Volop ontdekken in de themahoeken

Welkom bij kinderdagverblijf van IKC St. Martinus! De dagopvang heeft een groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar en is huiselijk en gezellig ingericht. Voor elke leeftijd is er speciaal speelmateriaal aanwezig waardoor jouw kind optimaal wordt uitgedaagd en de ontwikkeling wordt gestimuleerd. Voor de allerkleinsten is er een ruime grondbox waarin ze volop kruipen, rollen en bewegen. Op de grote bank wordt voorgelezen en natuurlijk zijn er diverse themahoeken waarin de peuters samen spelen. Ook wordt er gebruik gemaakt van de centrale hal, speelzaal, gymzaal en beschikt het kinderdagverblijf over een eigen buitenruimte.

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
St Martinus Mandy Van Ampting500x535

Meer weten? Neem dan contact op met Mandy van Ampting, IKC directeur, telefoonnummer 0316 - 523185. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur

Doorgaande ontwikkellijn

Sinds 1 februari 2021 werken brede school St. Martinus in Oud-Zevenaar en Kinderopvang Zonnekinderen samen als IKC. IKC St. Martinus biedt kleinschalige kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en voor-, naschoolse en vakantieopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Onderwijs en opvang werken samen aan een doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen. De peutergroep is gevestigd in de directe nabijheid van de kleuterklassen, waarmee intensief wordt samengewerkt. Jouw peuter ontmoet de kleuters binnen ons IKC. Door samen te spelen leren zij van elkaar en is de stap naar de kleuterklas straks wat minder groot! 

Een dag bij KDV IKC St. Martinus

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Lees meer over de buitenschoolse opvang op IKC St. Martinus.

Neem een kijkje op deze locatie