Img Hero Kinderdagopvang
Locaties

KDV IKC De Meeander

Vanuit eigen leefwereld opgroeien en leren

Welkom bij het kinderdagverblijf van IKC De Meeander. Het kinderdagverblijf biedt dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in drie groepen. Er is een groep voor kinderen van 0 tot 2 jaar, een groep voor kinderen van 1 tot 4 jaar en een groep met kinderen van 2 tot 4 jaar. De opvang is fris en gezellig ingericht met op leeftijd afgestemd spelmateriaal dat de ontwikkeling van jouw kind stimuleert. Op onze locatie is het mogelijk dat jouw kind slaapt in de frisse en gezonde buitenlucht dankzij onze speciale buitenbedjes. We beschikken over een eigen buitenruimte met een schitterende, natuurlijk ingerichte avonturentuin van maar liefst 1500 m2. Ook wordt er volop gebruik gemaakt van de faciliteiten van het IKC, zoals de sportzaal, kinderkookcafé en atelier.

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Meeander IKC Directeur Petra Bruijl DSC8431 Web500x535

Meer weten? Neem dan contact op met Petra Bruijl, IKC directeur, telefoonnummer 0315 - 241498. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur

Doorgaande ontwikkellijn

Binnen IKC De Meeander werken basisschool De Meeander en Kinderopvang Zonnekinderen intensief samen. Hierdoor ontmoet jouw kind de kleuters binnen ons IKC. Door samen te spelen leren zij van elkaar en is de stap naar de kleuterklas straks wat minder groot! IKC De Meeander is dé plek waar jouw kind samen met anderen opgroeit in een doorgaande ontwikkellijn en de kans krijgt zijn of haar talenten te ontwikkelen.

Een dag bij KDV IKC De Meeander

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Lees meer over de buitenschoolse opvang van IKC De Meeander.

Neem een kijkje op deze locatie