Img Hero Kinderdagopvang
Locaties

KDV De Kleine Wereld

Volop ruimte voor ontwikkeling en speelplezier

Welkom bij kinderdagverblijf De Kleine Wereld! De Kleine Wereld is een kleinschalig kinderdagverblijf met een huiselijke sfeer. Er is een groep voor kinderen van 0 tot 2 jaar en een groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Op De Kleine Wereld wordt de ontwikkeling van jouw kind volop gestimuleerd. Naast voldoende ‘eigen’ binnenruimte en een natuurlijk ingerichte avonturenspeeltuin, maken de kinderen gebruik van de faciliteiten van BSO De Superster en IKC Platanenlaan zoals het atelier, gymzaal, theater en de moestuin. Kortom, volop ruimte voor ontwikkeling en veel speelplezier!

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in
Locatiegegevens Locatie
Platanenlaan 11 6903 DK Zevenaar
0316-343084
kleinewereld@zonnekinderen.nl
Contact Contact
Superster Ilona Aalders DSC9311 Web500x535

Meer weten? Neem dan contact op met Ilona Aalders, locatiemanager, telefoonnummer 0316 - 343084. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur

Samenwerking

KDV De Kleine Wereld is direct gelegen naast onze locatie BSO De Superster en IKC Platanenlaan waarmee nauw wordt samengewerkt. Zo wordt er gezorgd voor een vloeiende overgang van kinderdagopvang naar school.

 

Een dag bij KDV De Kleine Wereld

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van BSO De Superster. Lees meer over deze buitenschoolse opvang.

Neem een kijkje op deze locatie