Img Hero Kinderdagopvang
Locaties

KDV Het Talent / IKC De Wissel (0-4 jaar)

Binnen en buiten ontdekken, spelen en leren

Op kinderdagverblijf Het Talent kan jouw baby, dreumes of peuter van 0 tot 4 jaar terecht. Met ons vaste team van pedagogisch medewerkers zorgen we er voor dat jouw kind zich goed voelt bij ons. Door de lichte, moderne en uitdagende inrichting van onze groepsruimte en het veilige en gevarieerde spelmateriaal passend bij alle leeftijden, wordt jouw kind op Het Talent optimaal geprikkeld om op ontdekking te gaan. Zo kan jouw baby kan in alle rust op de zachte matten in de grondbox vertoeven. Of veilig tijgeren en kruipen door de groepsruimte, op zoek naar materiaal dat onze pedagogisch medewerkster klaar heeft gelegd. Terwijl jouw dreumes of peuter in de uitdagende themahoeken op gaat in rollen- of constructiespel. Ook gaan we graag naar buiten om te spelen in onze prachtige avonturentuin met onder andere een waterbak en zandbak. Jouw kind kan hier heerlijk spelen met water, zand en gras. Na het buiten spelen gaan we vaak snoezelen. Fijn om even uit te rusten bij de bubbelbuis met visjes, de snoezellamp en rustige muziek.

Op deze groep van Het Talent worden voornamelijk kinderen van 0 tot 2 jaar opgevangen. Kinderen vanaf twee jaar, gaan naar de peutergroep op Het Talent.

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Paganinistraat 1 6904 EG Zevenaar
0682014022
talent@zonnekinderen.nl
Contact Contact
124819652 10159024211825742 8971884781026724527 N

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Anke Ten Broeke. Zij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag 07.00 - 18.30 uur.

Jouw peuter binnen het IKC

We werken met Het Talent intensief samen met IKC De Wissel dat iets verder in de wijk gevestigd is en IKC De Tamboerijn dat direct naast het gebouw van Het Talent gevestigd is. Vooral voor jouw peuter is dit ontzettend leuk! Met de Zonnekinderenbus gaan we samen naar IKC De Wissel. Binnen het IKC kan jouw peuter alvast wennen en op onderzoek in de kleuterklas, samen (buiten)spelen en fruit eten. Ook doen we met de peuters mee aan de vieringen en activiteiten van de kleuterklas. Bijvoorbeeld gezellig meedoen met het kerstdiner! Ook onze thema's zijn hetzelfde als die van IKC De Wissel.

Op Het Talent zijn combinatiefunctionarissen werkzaam, zij werken zowel in de opvang als het onderwijs. Dit betekent dat jouw kind dezelfde gezichten op de opvang tegen kan komen als in het onderwijs. Door deze intensieve samenwerking verloopt de overgang van opvang naar school soepel. Jouw kind is namelijk al gewend aan de omgeving en aan de gezichten.

Bekijk onze locatie in het filmpje

Van dreumes naar peuter

Kinderen die 2 jaar worden kunnen naar de peutergroep. Is jouw kind 2 jaar geworden? Dan stroomt hij door naar onze peutergroep, wij laten je natuurlijk tijdig weten wanneer dit precies is. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Hier kun je meer informatie vinden over buitenschoolse opvang op Het Talent. 

Neem een kijkje op deze locatie