Zonnekinderen Header Peuteropvang
Locaties

Peuteropvang IKC De Toorts (2-4 jaar)

Spelen, leren, ontdekken en ervaren

Op de peuteropvang van IKC De Toorts kan jouw peuter van 2 tot 4 jaar terecht. We maken met deze peutergroep primair gebruik van onze eigen groepsruimte. Onze ruimte is gezellig en fris ingericht en is een prettige en uitdagende speel- en leerplek voor jouw peuter. Er zijn verschillende themahoeken, zoals de leeshoek, huishoek en bouwhoek. In de natuurlijk ingerichte ontdektuin kan jouw peuter volop buiten, in de natuur, ontdekken en ervaren.

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Locatiegegevens Locatie
Marsweg 5 6941 BG Didam
0316-224069
ikcdetoorts@zonnekinderen.nl
www.detoorts.nl
Contact Contact
Sanne Duis IKC Directeur

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Sanne Duis. Zij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Jouw peuter in ons IKC

Als actief onderdeel van IKC De Toorts werken wij als peuteropvang intensief samen met het onderwijs. We maken onder andere gebruik van de faciliteiten en speelmateriaal van het IKC, zoals de activiteitenruimte en de speelzaal. Jouw peuter mag bijvoorbeeld op het grote speelplein spelen. Zo kan jouw kind broertjes, zusjes of andere kinderen die hij kent tegenkomen. Ook zijn er regelmatig momenten en plekken waar jouw peuter samen met de kinderen uit de kleuterklas speelt en leert. Dit kan tijdens gezamenlijke vieringen zijn of in de activiteitenruimte en de bouwplaats zijn. De thema’s binnen het onderwijs zijn ook op onze opvang. We sluiten aan bij de grote thema openingen. De meeste onderwijzers lopen regelmatig even onze groep binnen. Zij kennen jouw kind al bij naam! Door deze intensieve samenwerking verloopt de overgang van opvang naar school soepel. Jouw kind is namelijk al gewend aan de omgeving en aan de gezichten.

Bekijk onze locatie in het filmpje

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Lees meer over buitenschoolse opvang op IKC De Toorts.

Neem een kijkje op deze locatie