Zonnekinderen Header Peuteropvang
Locaties

Peuteropvang IKC Kameleon (2-4 jaar)

Volop spelen en leren

Binnen IKC Kameleon zijn er twee peutergroepen gevestigd. Een bevindt zich samen met de babygroep in de unit buiten op het speelplein en een direct naast de kleuterklassen. Onze ruimtelijke groepen zijn uitdagend ingericht en bieden jouw peuter volop vermaak. Zo kan jouw peuter met andere peuters spelen in een themahoek of lekker rustig een puzzel maken. De peutergroepen maken gebruik van de gezamenlijke buitenruimte, samen met de baby’s en dreumesen. Dagelijks ziet jouw peuter de kleuters uit de kleuterklas. Het verschil van de twee peutergroepen is alleen in de middag merkbaar. Op de peutergroep in de unit is, als jouw peuter daar behoefte aan heeft, nog ruimte voor slapen. Hierdoor wijkt het dagprogramma in de middag af. 

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Locatiegegevens Locatie
Mondriaanstraat 15 6921 MJ Duiven
0316-261832
ikckameleon@zonnekinderen.nl
www.ikc-kameleon.nl
Contact Contact
Pasfoto Armanda 22

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Armanda Waters. Zij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag 07.00 - 18.30 uur.

Leren van elkaar

Omdat we onderdeel van IKC Kameleon zijn, maken we gebruik van verschillende faciliteiten. Zoals de speel- en activiteitenruimte op het binnenplein of de gymzaal. Ook ontmoet jouw peuter alvast de kleuters binnen ons IKC. Door samen te spelen leren zij van elkaar en is de stap naar de kleuterklas straks wat minder groot!

Op IKC Kameleon zijn combinatiefunctionarissen werkzaam, zij werken zowel in de opvang als het onderwijs. Dit betekent dat jouw kind dezelfde gezichten op de opvang tegen kan komen als in het onderwijs. 

Bekijk onze locatie in het filmpje

 

 

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Hier kun je meer informatie vinden over buitenschoolse opvang op IKC Kameleon.

Neem een kijkje op deze locatie