Zonnekinderen Header Peuteropvang
Locaties

Peuteropvang IKC Remigius (2-4 jaar)

Samen volop spelen en leren

De peuteropvang op IKC Remigius is voor jouw peuter tussen de 2 en 4 jaar. Onze groepsruimte is direct naast de kleuterklassen waar we ook de buitenruimte mee delen. De groepsruimte is kleurrijk en uitdagend ingericht en lijkt al wat meer op de kleuterklas. Jouw peuter kan hier volop kan spelen en leren met leeftijdsgenootjes in een van de themahoeken. Door vaste momenten als de kring en buitenspelen went jouw peuter alvast aan de gebruiken van de kleuterklas. 

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Remigius IKC Directeur Wilbert Arends DSC8428 Web500x535

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Wilbert Arends. Hij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur. 

Leren van en met elkaar

Onze peuteropvang is onderdeel van IKC Remigius. We maken actief gebruik van de faciliteiten van het IKC zoals de keuken en de activiteitenruimte. Ook doet jouw peuter mee met de activiteiten op de peutergroep of van de kleuterklas. Regelmatig doen we mee aan de kuilviering samen met de kleuters. Wij mogen dan optreden, passend bij het huidige thema. Er zijn opendeurendagen, de deuren tussen de peutergroep en kleuterklas zijn dan open, kinderen mogen bij elkaar kijken! We gebruiken ook hetzelfde planbord en we doen dezelfde thema's als in de kleuterklas. Doordat wij goed samenwerken en afstemmen met de kleuterklassen leren peuters en kleuters van en met elkaar en is de drempel naar de kleuterklas een stuk lager.

Bekijk onze locatie in het filmpje

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Lees meer over de buitenschoolse opvang op IKC Remigius.

Neem een kijkje op deze locatie