Zonnekinderen Header Peuteropvang
Locaties

Peuteropvang IKC Het Sterrenbos (2-4 jaar)

Samen spelen op het peuter-kleuterplein

Welkom bij de peuteropvang van IKC Het Sterrenbos! Het IKC biedt opvang in twee peutergroepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De opvang bevindt zich echt midden in de school, direct tussen de klassen. Zo kan jouw peuter alvast wennen aan het onderwijs.

Binnen en buiten het gebouw maken we gebruik van uitgebreide faciliteiten zoals de sportzaal, aula en speellokaal. Daarnaast is er een peuter-kleuterplein waar de peuters en kleuters samen spelen en van elkaar leren. Het ruime schoolplein is opgedeeld in een gedeelte voor de jongste kinderen tot 6 jaar en een gedeelte voor de oudere kinderen vanaf 6 jaar. Ook maakt jouw kind regelmatig uitstapjes met de medewerkers of coaches, zoals een bezoekje aan de bibliotheek of naar een park of speeltuin.

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Natalie Glorie Het Sterrenbos

Meer weten? Neem dan contact op met Natalie Glorie, opvangcoördinator, telefoonnummer 026 - 3251549. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur, op woensdagmiddag gesloten.

Doorgaande ontwikkellijn

De kinderopvang is onderdeel van IKC Het Sterrenbos te Huissen. IKC Het Sterrenbos is een integraal kindcentrum, waar kinderen van 2 tot 13 jaar welkom zijn voor kinderopvang, onderwijs en naschoolse opvang. Op het IKC is nadrukkelijk aandacht voor de totale ontwikkeling van ieder kind binnen een fijne en veilige speel- en leeromgeving.

Het Sterrenbos is een IKC waarin pedagogisch medewerkers en leerkrachten samenwerken binnen één pedagogische en educatieve doorgaande leerlijn voor kinderen. Jouw peuter maakt dus al vroegtijdig kennis met het onderwijs door het contact met de kleuters. Door deze samenwerking verloopt de overgang van opvang naar school meestal heel soepel; jouw peuter is namelijk al gewend aan de omgeving en de gezichten.

Een dag bij KDV IKC Het Sterrenbos

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Lees meer over de buitenschoolse opvang van IKC Het Sterrenbos.

Neem een kijkje op deze locatie