Zonnekinderen Header Peuteropvang
Locaties

Peuteropvang IKC De Brug (2-4 jaar)

Samen spelen en leren

Op IKC De Brug bieden we opvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar in de peutergroep. Deze groep heeft een eigen ruimte dichtbij de kleuterklassen. Op de peuteropvang kan jouw peuter heerlijk spelen, ontdekken, leren en ontspannen in de hoeken. Tijdens thema's is er ook een speciale themahoek om in te spelen. Er zijn twee vaste pedagogisch medewerksters, hierdoor is er dagelijks een bekend gezicht. Er is geen slaapruimte aanwezig. Rond de middag plannen we een rustige activiteit of een rustig moment in zodat jouw peuter even kan bij komen van de dag.

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Schoolstraat 7 6931 DV Westervoort
026-3118974
ikcdebrug@zonnekinderen.nl
www.ikc-debrug.nl
Contact Contact
Brug Stefan De Jonge DSC4737 WEB

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Stefan de Jonge. Hij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur. 

Samen binnen het IKC

De peutergroep maakt deel uit van IKC De Brug. In ons IKC ontmoet jouw peuter dagelijks kleuters. De kinderen van de peutergroep maken bijvoorbeeld dagelijks gebruik van het leerplein voor de onderbouw van het IKC. Het leerplein is met verschillende uitdagende hoeken ingericht, waardoor peuters en kleuters hier prettig (samen) kunnen spelen en leren.

Peuterplus

Op IKC De Brug is er een speciaal peuterplus aanbod. Dit betekent bijvoorbeeld dat jouw peuter samen met groepsgenootjes al regelmatig naar de kleuterklas gaan om mee te doen. Zo kunnen zij alvast wennen aan hun toekomstige klas. Binnen IKC De Brug zijn er combinatiefunctionarissen werkzaam, zij werken zowel in de opvang als het onderwijs. Door deze intensieve samenwerking binnen het IKC verloopt de overgang van opvang naar school meestal soepel. Jouw peuter is namelijk al gewend aan de omgeving en de gezichten.

Bekijk onze locatie in het filmpje

Door naar de BSO

Zodra jouw peuter 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de Peuteropvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Hier kun je meer informatie vinden over buitenschoolse opvang op IKC De Brug.

Neem een kijkje op deze locatie