Zonnekinderen Header Peuteropvang
Locaties

Peuteropvang IKC De Hoge Hoeve (2-4 jaar)

Frisse, uitdagende opvang met huiselijk gevoel

Op IKC De Hoge Hoeve is er een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar en zijn er twee peutergroepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De groepsruimtes zijn fris en kleurrijk ingericht en geeft de kinderen een huiselijk gevoel. Voor baby’s zijn er zachte speelmatten waarop zij naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken met voor hun leeftijd geschikt spelmateriaal. De peuters kunnen volop aan de slag in de uitdagend ingerichte themahoeken, zoals de bouwhoek, huishoek en leeshoek. Er is een binnenplein dat dient als gezamenlijke speel- en activiteitenruimte en ook speelt jouw kind regelmatig in de themahoek of het kinderatelier. Er is een fijne afgesloten buitenspeelruimte waar jouw kind heerlijk in de zandbak kan spelen of rond kan fietsen.

Tussen de twee peutergroepen is een gezamenlijk plein, waardoor deze twee groepen makkelijk verbinding met elkaar kunnen zoeken en samen spelen en leren nog makkelijker gerealiseerd wordt.

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Riet Mous. Zij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag 07.00 - 18.30 uur.

Spelen en leren doen we samen

De kinderopvang is onderdeel van het IKC. Er wordt actief gebruik gemaakt van de faciliteiten die het IKC heeft. De kinderopvang is in de directe nabijheid van de kleuterklassen waarmee een intensieve samenwerking is. Kinderen van de opvang spelen en leren samen met de kleuterklas, maar ook met de kinderen van ZoZijn. ZoZijn heeft ook een eigen groepsruimte, hier worden kinderen van 0 tot 6 jaar op met een speciale zorgbehoefte opgevangen. Binnen IKC De Hoge Hoeve zijn er combinatiefunctionarissen werkzaam, zij werken zowel in de opvang als het onderwijs. Door de intensieve samenwerking binnen het IKC verloopt de overgang van opvang naar school soepel. Kinderen zijn al gewend aan de omgeving en aan de gezichten.

Bekijk onze locatie in het filmpje

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Hier kun je meer informatie vinden over buitenschoolse opvang op IKC De Hoge Hoeve.

Neem een kijkje op deze locatie