Zonnekinderen Header Peuteropvang
Locaties

Peuteropvang Sport IKC Het Startblok (2-4 jaar)

Actief spelen en leren

Op de peuteropvang van Sport IKC Het Startblok kan jouw kind tussen de 2 en 4 jaar terecht. We bieden geweldige speel- en groeimogelijkheden. Jouw peuter kan heerlijk ontdekken in een van de themahoeken of haalt een frisse neus in afgesloten buitenruimte waar we met gras, zand en water spelen. Onze groep is direct verbonden met de verticale groep (0-4 jaar). Door de schuifdeuren te openen maken we een grote ruimte en kan jouw kind ook op ontdekking in de andere groep of met de andere kinderen spelen. Regelmatig organiseren we sportieve activiteiten en doen we beweegspelletjes. Zo maakt jou kind al vroeg kennis met een gezond en actief leven.

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
5T9A9943 E

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Chris Merkx. Hij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur.

Stap voor stap binnen ons Sport IKC

Onze opvang is actief onderdeel van Sport IKC Het Startblok. Binnen het IKC besteden we extra aandacht aan sport, bewegen gezondheid. Dat geldt dus ook bij ons op de opvang. Voor peuters is dat fantastisch, zij blaken van de energie en zijn zo in de gelegenheid deze energie volop te gebruiken. Ook werken we binnen het IKC veel samen. Onze opvang is samen met de kleutergroepen gevestigd rondom het Jonge Kindplein. Hier ontmoet jouw peuter alvast de kleuters. Spelenderwijs zetten we samen met jouw peuter de eerste stappen naar de kleuterklas! In ons 3+ aanbod regelen we zelfs vlak voordat jouw peuter 4 jaar alvast de wendagen in de kleuterklas. Dit kan tijdens het verblijf op de opvang. Door onze intensieve samenwerking is de stap van opvang naar school niet meer zo groot. Jouw kind is namelijk al gewend aan de omgeving en aan de gezichten.

Bekijk onze locatie in het filmpje

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Hier kun je meer informatie vinden over buitenschoolse opvang op Sport IKC Het Startblok.

Neem een kijkje op deze locatie