Zonnekinderen Header Peuteropvang
Locaties

Peuteropvang Het Talent / IKC De Wissel (2-4 jaar)

Binnen en buiten ontdekken, spelen en leren

Op de peuteropvang van Het Talent kan jouw peuter van 2 tot 4 jaar terecht. Met ons vaste team van pedagogisch medewerkers zorgen we er voor dat jouw peuter zich goed voelt bij ons en gestimuleerd wordt om te leren en te spelen, individueel of met leeftijdsgenootjes. Onze peutergroep is licht, modern en uitdagend ingericht en er is gevarieerd spelmateriaal. Jouw peuter kan volop op ontdekking. Er zijn themahoeken waar hij op kan gaan in rollen- of constructiespel. Ook gaan we dagelijks naar buiten. We hebben een prachtige avonturentuin met onder andere een waterbak en zandbak. Jouw peuter kan hier heerlijk spelen met water, zand en gras. 

Kom je bij ons kijken? Schrijf hier jouw kind in!
Locatiegegevens Locatie
Paganinistraat 1 6904 EG Zevenaar
06-82014022
talent@zonnekinderen.nl
Contact Contact
124819652 10159024211825742 8971884781026724527 N

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Anke Ten Broeke. Zij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Jouw peuter binnen het IKC

We werken met Het Talent intensief samen met IKC De Wissel dat iets verder in de wijk gevestigd is en IKC De Tamboerijn dat direct naast het gebouw van Het Talent gevestigd is. Vooral voor jouw peuter is dit ontzettend leuk! Met de Zonnekinderenbus gaan we samen naar IKC De Wissel. Binnen het IKC kan jouw peuter alvast wennen en op onderzoek in de kleuterklas, samen (buiten)spelen en fruit eten. Ook doen we met de peuters mee aan de vieringen en activiteiten van de kleuterklas. Bijvoorbeeld gezellig meedoen met het kerstdiner! Ook onze thema's zijn hetzelfde als die van IKC De Wissel.

Op Het Talent zijn combinatiefunctionarissen werkzaam, zij werken zowel in de opvang als het onderwijs. Dit betekent dat jouw kind dezelfde gezichten op de opvang tegen kan komen als in het onderwijs. Door deze intensieve samenwerking verloopt de overgang van opvang naar school soepel. Jouw kind is namelijk al gewend aan de omgeving en aan de gezichten.

Bekijk onze locatie in het filmpje

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Hier kun je meer informatie vinden over buitenschoolse opvang op Het Talent.

Neem een kijkje op deze locatie