Zonnekinderen Header Peuteropvang
Locaties

Peuteropvang IKC De Tamboerijn (2-4 jaar)

Samen spelen en van elkaar leren

Welkom bij de peuteropvang van IKC De Tamboerijn! Het IKC biedt kinderopvang in één vaste peutergroep binnen het gebouw voor kinderen. De peutergroep en kleuterklassen werken nauw samen door een gezamenlijke kring en thema’s en door gebruik te maken van elkaars ruimtes. Het kinderdagverblijf heeft een gezellige en huiselijke sfeer met frisse kleuren. Jouw kind ontdekt de wereld in de verschillende themahoeken, zoals een bouwboek, huishoek en een leeshoek.

Daarnaast maken de kinderen gebruik van de faciliteiten in het gebouw, zoals het peuter-kleuterplein, de boomhut en de speelzaal. Buitenspelen kan volop in een natuurlijk ingerichte ontdektuin waar gras, zand en water de boventoon voeren.

Voor kinderen van 0 tot 2 jaar hebben wij een babygroep gevestigd in kinderdagverblijf Het Talent, onderdeel van IKC De Tamboerijn en IKC De Wissel.

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Renate Vlaanderen

Meer weten? Neem dan contact op met IKC-directeur Renate Vlaanderen, telefoonnummer 0316 – 524158. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur

Opvang en onderwijs versterken elkaar

IKC De Tamboerijn is ontstaan uit de intensieve samenwerking tussen basisschool De Tamboerijn en Kinderopvang Zonnekinderen. Opvang en onderwijs gaan samen en versterken elkaar, op deze manier begeleiden we de kinderen in de volle breedte van hun ontwikkeling. De peutergroep is gevestigd in de directe nabijheid van de kleuterklassen, waarmee we intensief samenwerken. De overgang naar het onderwijs verloopt soepel, doordat we samen IKC De Tamboerijn vormen en de kinderen al gewend zijn aan de omgeving en gezichten.

Een dag bij KDV IKC De Tamboerijn

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Lees meer over de buitenschoolse opvang op IKC De Tamboerijn.

Neem een kijkje op deze locatie