Uitgelicht

Zonnekinderen: onderdeel van moederorganisatie Babilou Family Nederland

Kinderopvang Zonnekinderen maakt sinds 2021 onderdeel uit van de Nederlandse tak van het internationale Babilou Family. We stellen je graag voor aan Babilou Family Nederland en vertellen je over onze gezamenlijke missie. 

Hoe de Babilou Family begon

De broers Rodolphe en Edouard Carle openden in 2003 in Frankrijk een kleine kinderopvang met 24 bedjes. De focus lag op duurzame kinderopvang en neurowetenschappen. Tegenwoordig is Babilou Family met ruim 12.000 pedagogen en professionals betrokken bij de ontwikkeling van 57.000 kinderen in 12 landen wereldwijd. Daarmee zijn we onderdeel van één van de vijf grootste kinderopvangorganisaties ter wereld. 

De bijdrage van Babilou Family Nederland

BLOS kinderopvang is sinds 2021 samen met Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes, Zein International Childcare en Kinderopvang Zonnekinderen onderdeel van de Nederlandse tak van Babilou Family. Samen vormen wij Babilou Family Nederland. 

Als Babilou Family Nederland delen we onze ervaring en kennis en investeren we in wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast werken we aan projecten die onze positieve impact op de levens van kinderen en hun ouders vergroten. We werken samen met elkaar, kinderen, ouders, opleiders, overheidsinstanties en organisaties als UNICEF en KiKa. Met hen groeien we verder en bouwen we aan onze gemeenschappelijke visie en missie. 

Babilou Family Nederland bouwt met elkaar aan een betere toekomst waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Met aandacht, zorg en spelenderwijs leren helpen wij kinderen zich te ontplooien en uit te groeien tot betrokken mensen.

Meer weten? Volg Babilou Family Nederland, onze moederorganisatie, op LinkedIn.