Img Hero Kinderdagopvang
Locaties

KDV De Zon

Spelenderwijs opgroeien en leren

Welkom bij kinderdagverblijf De Zon! Gelegen in een prachtig, comfortabel nieuwbouwpand met alle voorzieningen aan het Slingerbos. Deze locatie beschikt over twee babygroepen, een peutergroep en een verticale groep (1,5 tot 4 jaar). De groepsruimtes zijn ruim en sfeervol ingericht met op leeftijd afgestemd spelmateriaal dat de ontwikkeling van jouw kind stimuleert. Op onze locatie is het mogelijk dat jouw kind slaapt in de frisse en gezonde buitenlucht dankzij onze speciale buitenbedjes. Buiten is het naar hartenlust spelen met zand en water in de prachtige, natuurlijk aangelegde avonturentuin. Ook is er een moestuin waar volop groenten en fruit wordt verbouwd.

Het Slingerbos zorgt voor natuur naast de deur. Er is ook een kinderboerderij, dus we zijn regelmatig met de kinderen bij de dieren te vinden.

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Frankentaler 73 6851 VP Huissen
026-3259091 of 06-45886558
zon@zonnekinderen.nl
Contact Contact
Debby Sonderen De Zon

Meer weten? Neem dan contact op met Debby Sonderen, locatiemanager, telefoonnummer 026 – 3259091 of 06-23771054, of met assistent-locatiemanager Kristel Sueters op 06-26762148. Zij beantwoorden graag jouw vragen.

Praktisch Praktisch

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 07.00 tot 18.30 uur.

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Lees meer over de buitenschoolse opvang.

Een dag bij KDV De Zon

Jong en oud

De BSO en het kinderdagverblijf bevinden zich in hetzelfde pand. Prettig voor de kinderen, omdat het pand, de omgeving en de gezichten al bekend zijn. Jong en oud spelen samen en leren van elkaar. Jouw peuter komt dus vroegtijdig in aanraking met de BSO en de oudere kinderen op de BSO helpen met kleine activiteiten als voorlezen of een fruithapje geven.

Neem een kijkje op deze locatie