Img Hero Kinderdagopvang
Locaties

KDV IKC Remigius (0-4 jaar)

Met rust en ruimte spelen en leren 

De kleinschalige kinderopvang op IKC Remigius is voor jouw baby, dreumes of peuter tussen de 0 en 4 jaar. Onze eigen groepsruimte in een vrijstaande unit aan het IKC vast, is met een eigen deur toegankelijk en heeft een eigen avontuurlijke buitenruimte. De groepsruimte is licht en ruimtelijk en biedt volop speel- en leermogelijkheden voor jouw kind. Jouw baby kan in alle rust de wereld ontdekken op de zachte matten van de grondbox. Terwijl jouw dreumes of peuter in een van de themahoeken opgaat in zijn fantasiespel. Onze buitenruimte is gericht op natuurlijk spelen. Jouw kind kan hier heerlijk ontdekken met zand, gras en water. 

Kom je bij ons kijken? Inschrijven
Locatiegegevens Locatie
Contact Contact
Remigius IKC Directeur Wilbert Arends DSC8428 Web500x535

Meer weten? Neem contact op met IKC-directeur Wilbert Arends. Hij beantwoordt graag jouw vragen!

Praktisch Praktisch

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur. 

Leren van en met elkaar

Onze opvang is onderdeel van IKC Remigius. We maken actief gebruik van de faciliteiten van het IKC zoals de keuken en de activiteitenruimte. Ook doet jouw peuter mee met de activiteiten op de peutergroep of van de kleuterklas. Doordat wij goed samenwerken en afstemmen met de kleuterklassen leren peuters en kleuters van en met elkaar.

Bekijk onze locatie in het filmpje

Van dreumes naar peuter

Regelmatig gaan kinderen die 2 jaar worden naar de peutergroep. Is jouw kind 2 jaar geworden? Dan kan je, afhankelijk van jouw kind en ruimte op de groep, ervoor kiezen om hem op de huidige groep te laten of door te laten stromen naar de peutergroep. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Door naar de BSO

Zodra jouw kind 4 jaar is, begint de tijd op school. Daar zijn andere tijden dan op de opvang van toepassing. Veel van de kinderen die eerst bij ons op de opvang kwamen, maken na schooltijd gebruik van onze BSO. Hier kun je meer informatie vinden over buitenschoolse opvang op IKC Remigius.

Neem een kijkje op deze locatie