Zonnekinderen Header Peuteropvang
Werken bij

Waarom werken bij Zonnekinderen?

Samen toveren we een lach op het gezicht van ieder kind

Een glimlach toveren op het gezicht van een kind, dat is onze gezamenlijke drijfveer. Niet voor niets is ieder kind het stralend middelpunt bij Kinderopvang Zonnekinderen. En dat geldt ook voor onze medewerkers! We zijn allen verschillend, maar hebben allemaal kennis, talent en kwaliteit die we graag benutten.

We zien kansen en gaan er (samen) voor. Daar werken we hard voor maar hebben we ook lef, flexibiliteit en creativiteit voor nodig. Dagelijks werken we samen aan een stralende glimlach van kind, ouder en medewerker!

Volop ontwikkelingsmogelijkheden

Wist je dat wij een uniek opleidingsaanbod hebben? Binnen de Zonnekinderen UniverCity worden alle opleidingsfaciliteiten van Zonnekinderen samengebracht. Naast de opleiding die vereist is om te werken op de opvang, vinden we het belangrijk dat jij je als professional blijft ontwikkelen. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo volgt iedere pedagogisch medewerker de tweejarige opleiding Startblokken waarmee je VVE gecertificeerd bent. Ook BHV, een cursus interactief voorlezen, kinder-EHBO of beweegplezier behoort tot ons opleidingsaanbod. Maar er is nog veel meer! Afhankelijk van jouw interesses en ambities, krijg je bij ons de ruimte om trainingen en opleidingen te volgen.

Jouw talent telt!

Kansen zien en talenten benutten, dat is waar we voor gaan binnen Zonnekinderen. Speel je in je vrije tijd graag een muziekinstrument? Maak er een workshop voor de BSO kids van! Houd je van toneelspelen? Speel met de kinderen een voorstelling. Er is alle ruimte om je kwaliteiten te benutten want als jij werkt met plezier, hebben de kinderen ook plezier!

We doen het samen

Doen waar je goed in bent en samen gaan voor het optimale resultaat! Op ons serviceburo zorgen we ervoor dat pedagogisch medewerkers zich kunnen focussen op de kinderen. Relatiebeheer zorgt voor de planning van de kinderen op de groepen, personeelsplanning zorgt ervoor dat je zieke collega wordt vervangen.

De mensen van de technische dienst voeren reparaties uit en op maandag en dinsdag worden de boodschappen bezorgd. Op de locatie kun je terecht bij je teamcoördinator of IKC directeur en natuurlijk je collega’s.

Allemaal samen gaan we voor hetzelfde resultaat: een glimlach op het gezicht van ieder kind, ouder en onze medewerkers zelf!