Zonnekinderen Header Peuteropvang
Werken bij

Over ons

Wie zijn wij?

Kinderopvang Zonnekinderen is een middelgrote kinderopvangorganisatie met locaties in de Liemers, Lingewaard en de Achterhoek. Ons Serviceburo is gevestigd in Arnhem.

Sinds 2021 is Zonnekinderen samen met zusterorganisaties BLOS, Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes,en Zein International Childcare onderdeel van Babilou Family Nederland. Babilou Family Nederland is de Nederlandse tak van het internationale Babilou Family.

Samen streven wij naar kwalitatieve kinderopvang, waarin ieder kind het stralend middelpunt is. Dit betekent dat we ieder kind als een individu de mogelijkheid bieden om zich in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Wij blijven ons ontwikkelen door alert in te spelen op de wensen en behoeften in de markt: van ouders, scholen en maatschappelijke organisaties.

Waar wij voor staan

  • Professionaliteit en kwaliteit
  • Huiselijkheid
  • Ontwikkelingsgericht werken met Startblokken
  • Inzet van coaches
  • Onze pijlers: Natuur en Avontuur, Sport, Cultuur, Multimedia, Techniek en Wereldwijs.

 

 

Het Zonnekinderen DNA

Wie wij binnen Zonnekinderen zijn is vastgelegd in het Zonnekinderen DNA. Hierin is krachtig vastgelegd wat Kinderopvang Zonnekinderen is en wat kenmerkend is voor onze medewerkers. Zonnekinderen staat voor zorgzaamheid, huiselijkheid, veiligheid en plezier.

Wat we doen

Met onze pijlers (Sport, Cultuur, Natuur & Avontuur, Multimedia, Techniek en Wereldwijs) laten we zien wie wij zijn. Door middel van onze coaches, maar ook door de activiteiten die onze locaties organiseren. Een onderscheidend aanbod, waar we met zijn allen echt voor gaan en waar we trots op zijn. We kijken naar en gaan mee met de behoeften van ouders, kinderen en onszelf. We zijn vooruitstrevend en willen uniek zijn, inspirerend voor anderen. Kansen grijpen we en risico’s nemen we. We vallen ook weleens, maar opstaan doen we altijd!