Img Hero Uitgelicht
Locaties

Gastouder Chantal

Ik ben gastouder Chantal Kremer – Koster…

… en woon op de Els in Didam. Ik woon samen met mijn man Danny en dochter van 3 jaar. Mijn man heeft een zon van 9 jaar, hij is ook regelmatig bij ons. We hebben een mooi aquarium met vissen, twee poezen en twee konijnen. Onze eengezinswoning is een fijne plek om lekker te spelen. Onze afgeschermde tuin is een heerlijke plek voor kinderen. We hebben een trampoline, zandbak, glijbaan, wipwap, watertafel en speelhuisje. Onze woning ligt aan een doodlopend pleintje, waardoor er weinig verkeer in de straat is. In de omgeving zijn veel speeltuintjes, waar we regelmatig naartoe gaan.

Meer weten over gastouderopvang? Bekijk de tarieven gastouderopvang
Locatiegegevens Locatie
Didam


Contact Contact
Gastouders

Meer weten? Mail een van onze bemiddelingsmedewerksters gerust eens!

Praktisch Praktisch

Er is geen buitenschoolse opvang mogelijk.

Jezelf zijn, eigen tempo

Ik ben ongeveer een jaar werkzaam als gastouder. Hiervoor liep ik stage bij verschillende gastouders, toen vond ik het direct erg leuk! Voor mij is het belangrijkste dat kinderen bij mij zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen. Ik stimuleer graag in de ontwikkeling en vind het belangrijk ieder kind in zijn of haar waarde te laten. Zo groeit ieder kind in zijn of haar eigen tempo. Er is een slaapkamer ingericht, waar kinderen rustig kunnen slapen.

Kinderen hoeven zich bij mij niet te vervelen, er zijn veel spullen om mee te spelen of te knutselen en ik bedenk graag leuke activiteiten. Op de ramen maak ik regelmatig een mooie tekening. Dit vinden de kinderen vaak erg leuk.

Wat ik graag samen met de kinderen doe:

  • Creatief bezig en knutselen met allerlei materialen om mooie werkjes te maken.
  • Boekjes lezen, liedjes zingen en koekjes bakken.
  • Lekker buiten spelen. in onze achtertuin of in een speeltuin.
  • Ik ben graag buiten. Een lekker stukje wandelen en kijken wat we onderweg tegenkomen.

Ik ben ook te vinden op mijn pagina De Bengeltjes op Facebook.