Img Hero Uitgelicht
Locaties

Gastouder Elles

Ik ben gastouder Elles …

...en ik ben 31 jaar oud. Ik ben getrouwd met Mark en samen hebben wij 2 zonen. Tim van bijna 5 jaar oud en Daan van 3 jaar oud.

We hebben 2 katten, Finn en Floor en 2 konijntjes, Pluis en Bram.

Meer weten over gastouderopvang? Bekijk de tarieven Gastouderopvang
Locatiegegevens Locatie
Duiven


Contact Contact
Demi Gastouderbureau Vierkant

Meer weten? Mail onze bemiddelingsmedewerkster gerust eens!

Praktisch Praktisch
  • Geregistreerd in het LRK
  • EHBO voor kinderen ( jaarlijks een training)
  • Gezellig
  • Kleinschalig

Onze opvang.

We wonen op het Acaciapad in Duiven. Een hele fijne kindvriendelijke buurt met een groot plein voor de deur waar wij met mooie dagen veel spelen met andere kindjes uit de buurt. Achter ons huis is een groot grasveld waar wij graag picknicken of met de bal spelen.

Ik heb 3 jaar in de kinderopvang gewerkt en daarna ben ik omgeschoold naar de zorg. Daar heb ik 8 jaar in gewerkt als woonzorgbegeleider. Sinds de komst van onze tweede zoon ben ik thuis-blijf-moeder geworden. Een rol die ik met alle liefde heb vervuld. En nog steeds doe ik dat, maar dan nu ook als gastouder.

Ieder kind is uniek.

Ik hou erg van structuur. De vaste dagelijkse dingen op vaste tijden. Daar tussen in ben ik graag actief met binnen- maar ook zeker met buitenactiviteiten.

Binnen is er genoeg te beleven: Bouwen, kleien, een rijstbak, of lekker samen een boekje lezen. Maar we gaan er ook graag op uit. Naar de kinderboerderij, op de fiets naar allerlei speeltuinen of lekker het bos in.

De kinderen krijgen de kans om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Ieder kind bewandelt een eigen pad en ik begeleid ze daarin met alle liefde. Dit zal ik ook doorzetten naar alle gastouder-kindjes.

Elk kind is uniek in zijn of haar eigen behoefte. Daarom zal ik onze activiteiten aanpassen zodat ze goed aansluiten bij de behoefte van ieder kind.

Mijn doel is dat elk kind zich hier thuis voelt en met een fijn gevoel weer naar huis gaat!